Executive Search

We beginnen altijd met een grondige analyse van de specifieke behoeften van de klant en de vereisten van de functie om ervoor te zorgen dat we een duidelijk beeld krijgen van de ideale kandidaat. Vervolgens gebruiken we ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde kandidaten, onze branche-expertise en ons efficiënte zoekproces om snel geschikte kandidaten te identificeren.
Tijdens het selectieproces evalueren we kandidaten op basis van hun technische vaardigheden, ervaring en persoonlijke eigenschappen. Hierbij worden ook referenties en aanbevelingen van vorige werkgevers en collega's geraadpleegd. 
Onze aanpak is gericht op het leveren van de beste resultaten voor onze klanten, waardoor we een langdurige en vertrouwensvolle relatie met hen opbouwen. We geloven dat onze aanpak, gecombineerd met onze branche-expertise en ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde kandidaten, ons in staat stelt om de juiste kandidaat snel en efficiënt te identificeren en onze klanten te helpen hun zakelijke doelen te bereiken. 
Onze werkwijze
Analyse

Analyse van de specifieke behoeften van de klant en de vereisten van de functie: We beginnen altijd met een grondige analyse van de specifieke behoeften van de klant en de vereisten van de functie, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de ideale kandidaat.

Sourcen

Zoeken naar geschikte kandidaten: Vervolgens gebruiken we ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde kandidaten en branche-expertise om snel geschikte kandidaten te identificeren.

Evaluatie

Evaluatie van kandidaten: Tijdens het selectieproces evalueren we kandidaten op basis van hun technische vaardigheden, ervaring en persoonlijke eigenschappen, referenties en aanbevelingen van vorige werkgevers en collega's worden ook geraadpleegd.

Interviews

Interviews: we organiseren gedetailleerde interviews met geselecteerde kandidaten om hun vaardigheden, ervaring en persoonlijke eigenschappen verder te evalueren.

Presentatie

Presentatie van geschikte kandidaten: Aan het einde van het proces, presenteren we een selectie van geschikte kandidaten aan de klant.

Begeleiding

Begeleiding in de verdere selectie en onderhandeling: We bieden ook ondersteuning tijdens de verdere selectie en onderhandelingen om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaat wordt aangesteld en dat de relatie tussen de klant en de kandidaat soepel verloopt. Zelfs na start van de kandidaat organiseren we twee ijkmomenten om er voor zorg te dragen dat de match op lange termijn de juiste is.

Functieprofielen die we bemiddelen
General Management
Site manager
Country manager
Managing Director
Salesmanager
Teamleider logistiek
Transport manager
Operations manager
Teamleider Transport
Warehouse manager
Logistiek manager
Supply chain manager
Supply chain coordinator
Demand manager
Inkoop manager
Productie manager
Sales manager
Plantmanager
Vestigingsmanager
Aftersales manager
Regio manager
CEO
Algemeen Directeur
BU-Manager
Site Director
Planning & Operations
Transport Analist
Customer Service
Transportplanner
Projectmanager
Declarant
Expediteur Zeevracht
Supply chain planner
Supply chain analyst
Demand planner
Productieplanner
Logistiek engineer
Administratief medewerker
Serviceadviseur
QSHE
COO
Operationeel Directeur
Operations Manager
Plant Manager
Manager QSHE
Manager Productie
Service Manager
Commercie, Service & Marketing
Commerciële binnendienst
Accountmanager
Key Account Manager
Business Development Manager
Manager Sales
CCO
Commercieel directeur
Marketing Manager
Marketing Executive
Supply Chain & Inkoop
Supply Chain Directeur
Demand Planner
Supply Planner
Project Buyer
Supply Chain Manager
Directeur inkoop
Manager inkoop
Technologie
CTO
CIO
Directeur Technologie
R&D Directeur
Innovatie Manager
Manager Engineering
Maintenance Manager
Finance
Controller
CFO
Financieel Directeur
Financieel Manager
HR
HR Businesspartner
HR Manager
HR Directeur
CHRO
SECTOREN
Logistiek

De logistieke branche is verantwoordelijk voor het efficiënt plannen, organiseren en uitvoeren van de vervoer en opslag van goederen. Een efficiënte logistieke dienstverlening kan een bedrijf helpen om kosten te besparen, de klanttevredenheid te verhogen en de groei te stimuleren. Executive search gericht op de logistieke branche richt zich op het vinden van leidinggevenden en managers met de juiste vaardigheden en ervaring om deze doelen te bereiken. Dit kan variëren van experts in logistiek, supply chain management, inkoop en distributie tot specialisten in geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en geautomatiseerde processen. Het vinden van de juiste leiders voor de logistieke branche kan een bedrijf helpen om zijn concurrentievoordeel te behouden en zijn groei te versnellen.

Recycling

De recycling-industrie speelt een cruciale rol in het behoud van onze planeet door het hergebruik van grondstoffen en het verminderen van afval. Een executive zoekopdracht in deze branche richt zich op het vinden van leidinggevenden en managers met de juiste vaardigheden en ervaring om deze doelen te bereiken. Dit kan variëren van experts in recyclingtechnologieën, afvalmanagement, milieubescherming tot specialisten in logistiek en inkoop. De juiste leiders voor recycling-bedrijven kunnen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Het vinden van de juiste leiders voor de recycling-industrie kan een bedrijf helpen om zijn concurrentievoordeel te behouden en zijn groei te versnellen.

Transport

De transportindustrie is cruciaal voor het vervoer van goederen en mensen over de hele wereld. Een efficiënte transportinfrastructuur en -diensten kunnen een bedrijf helpen om kosten te besparen, de klanttevredenheid te verhogen en de groei te stimuleren. Een executive zoekopdracht in deze branche richt zich op het vinden van leidinggevenden en managers met de juiste vaardigheden en ervaring om deze doelen te bereiken. Dit kan variëren van experts in vervoer, logistiek, veiligheid en technologie tot specialisten in fleet management en compliance. Het vinden van de juiste leiders voor de transportindustrie kan een bedrijf helpen om zijn concurrentievoordeel te behouden en zijn groei te versnellen.

Supply Chain

De supply chain is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, en een efficiënte supply chain kan een bedrijf helpen om kosten te besparen, de klanttevredenheid te verhogen en de groei te stimuleren. Een executive zoekopdracht in deze branche richt zich op het vinden van leidinggevenden en managers met de juiste vaardigheden en ervaring om deze doelen te bereiken. Dit kan variëren van experts in logistiek, inkoop, productie en distributie tot specialisten in geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en geautomatiseerde processen. Het vinden van de juiste leiders voor de supply chain kan een bedrijf helpen om zijn concurrentievoordeel te behouden en zijn groei te versnellen.

Wie hebben we geholpen

Ik wil graag een orienterend gesprek en uitgebalanceerde begeleiding

Contactformulier BR