Ons verhaal

Best Recruitment is opgericht omdat onze oprichter Serge Claesen een gat in de markt zag om Lean principes toe te passen in de verouderde branche van werving & selectie om zo een betere klantervaring en candidate journey te kunnen leveren.  Door dagelijks ons proces tegen het licht te houden en waste te elimineren hebben we een onderscheidend wervingsproces gebouwd dat snel werkt en kwaliteit levert.
We geloven dat kwalitatief goede kandidaten enkel geleverd kunnen worden als we solide partners zijn voor zowel klant als kandidaat. Dit doen we door absolute transparantie te brengen in het wervingsproces om zo bedrijven en kandidaten helpen groeien en ontwikkelen. 
Inmiddels zijn we al enkele jaren verder en mede door de netwerken en inspanningen van de Associate Partners  een van de snelstgroeiende werving en selectiebureaus in Logistiek en Recycling Nederland geworden. We kijken samen met onze kandidaten en contacten uit naar een mooie toekomst.

Visie en Missie

De visie van Best Recruitment is om de leidende executive search firma te zijn in Nederland, door uitzonderlijke service te bieden en uitstekende resultaten te leveren voor onze klanten. Onze missie is om bedrijven te helpen de beste leiders en executives te vinden om hun bedrijf vooruit te drijven. Dit doen we door onze diepgaande branche-expertise, uitgebreid netwerk van zeer gekwalificeerde kandidaten en efficiënt zoekproces te benutten. We zijn trots op onze vermogen om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke vereisten voldoen. Ons doel is om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en we werken nauw samen met hen om hun cultuur, waarden en strategie te begrijpen, om ervoor te zorgen dat we de juiste match voor hun organisatie vinden. Wij hebben ook een sterk engagement om de geheimhouding en discretie tijdens het hele proces te behouden.

Onze mensen

Serge Claesen

Managing Partner

serge@bestrecruitment.nl

Walter van Dijk

Associate Partner

walter@bestrecruitment.nl

Twan Fransman

Associate Partner

twan@bestrecruitment.nl

Ellis van der Sanden

Associate Partner

ellis@bestrecruitment.nl

Dorien Kooijman

Associate Partner

dorien@bestrecruitment.nl

Ik wil graag in contact komen met Best Recruitment

Contactformulier BR